su kaçak tespiti for Dummies

Wiki Article

Öncelikle, alt kata su sızmasının sebebi tespit edilmelidir. Siz mutfağın pis su giderinden alt kata su sızdığını belirtmişsiniz ancak temiz su borusundan da sızıyor olabilir.

Bu cihazların kullanım alanları ve işlevleri farklıdır. Sadece uzman kişilerin gerçekleştirebileceği cihazla su kaçağı tespiti ile sorunlara ulaşmak oldukça kolay ve hızlıdır.

Duvardaki nemin neden oluştuğunu ve nemlenmenin nereden geldiğini tespit etmekte kullanılır. Mersin tesisat firmamızdan nem ölçüm konusunda destek alabilirsininiz profesyonel hizmet veren ustalarımız nem ölçüm cihazı ile nemlenmenin kaynağını bulup sizlere detaylı bilgi vermektedir.

Dinleme: Susuz bir ortamda sessizliği dinleyin. Su sızıntısı olan bir noktadan gelen hafif bir sızıntı sesi duyabilirsiniz. Duvarların ve zeminin yakınında hafif bir su sesi varsa, su kaçağı olabilir.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Banyonun tam ortasına denk geliyor akan yer ama kapıya doğru ilerlemiş alt katta. Su kaçağını noktasal olarak tespit ettirmek istiyorum. Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiratı hakkında bilgi verir misiniz?

3K grup olarak 15 yılı aşkın süredir profesyonel ekibimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Her türlü inşaat işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Nem Ölçer : Su kaçağının bulunduğu ortamın bağıl nem değerlerini referans alarak tespit işlemi esnasında gardenımcı cihaz olarak kullanmaktayız. su kaçağı tespiti ÇAlright gerek duyulmadıkça bu cihazı kullanmıyoruz.

AQUAPHON ® Su kaçak tespit cihazı birinci sınıf bir su su kaçağı tespit sızıntısı tespit sistemidir. Değerini defalarca ispat etmiş AQUAPHON ® A two hundred sisteminin iyi yapılanmış mikrofon teknoloisi ile A one hundred fifty alıcısı bir araya gelerek sızıntıların profesyonel ön yer tespitini ve kesin noktasal yer bilgisini vermektedir. Yüksek kaliteli mikrofonlar ve kablosuz kulaklıklarla bağlanan bu cihaz, mükemmel reprodüksiyon kalitesiyle etkileyicidir. Ekran, güvenilir ve farklılaştırılmış değerlendirme için gürültüyü görselleştirerek destek sunar.

su kaçak tespiti Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve measurement işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Sayın Ülkü bey, İstanbul'un tüm ilçelerine servisimiz bulunmaktadır, her katın kendine ait vanası bulunuyor mu, eğer bulunuyorsa su kaçak tespiti işlemler daha hızlı yapılır, su kaçaklarını akustik dinleme cihazları ile buluyoruz, eğer pis su tesisatında bir kaçak varsa da bunu kameralı cihazlarla buluyoruz, kaçağı tespit ettikten sonra onarımın durumuna göre ekibimiz sizlere fiyat veriyorlar, eğer sadece ufak plastik bir borudan su sızıntısı varsa one hundred-two hundred TL arasında bir onarım bedeli su kaçağı tespit çıkar daha farklı bir sorun var ise uzman ekibimiz sizlere fiyat teklifini sunacaklardır.

Report this wiki page